client-big2– WordPress Themes –

client-big1– Envato Marketplace –

client-big3– Woocommerce Shop –

client-big5– Jquery JS –

client-big2– WordPress Themes –

client-big4– Dribbble Freebies –

client-big4– Dribbble Freebies –

client-big1– Envato Marketplace –

client-big3– Woocommerce Shop –

CE SPUN CLIENTII

Magnum Group

FLORIN STAN
Noua noastra facilitate a fost construită de la zero și NK SMART CABLES partenerul nostru de cablare a fost esențial în mișcare noastra de succes. Nu intalniti prea des in aceste zile un partener exterior serios, care se străduiește să asigure ca toate nevoile dvs. sa fie îndeplinite și sunt pe deplin multumit de rezultatul final.

Zebra Construction

RADU MARIN
Pe toate conturile Zebra Construction este foarte mulțumit de performanța proiectului ASD. Sentimentul de urgență, calitatea muncii, fluxul de comunicare, și profesionalismul general a fost teribil. Vă mulțumim pentru tot și să perseverati in munca voastra!

Oxygen It Systems

RAZVAN MIHAI
Am lucrat cu NK SMART CABLES la mai multe proiecte (cel puțin 20) din întreaga țară. Ei mi-au furnizat cabluri electrice si optice pentru aeroporturi, oficii poștale, centre de date si cladiri de birouri. Valoarea lor pentru bani și supravegherea atenta mi-a permis să termin toate proiectele la timp și în buget. Vă rog să nu ezitați să mă contactați pentru orice referințe suplimentare privind NK SMART CABLES