0
OAMENI IN COMPANIA NOASTRA
0+
CABLURI VANDUTE CLIENTILOR NOSTRI
0%
CLIENTI MULTUMITI!
0
PATENERI IN EUROPA
0+
CESTI DE CAFEA BAUTE CU CLIENTII NOSTRI

DESPRE NOI

Datorita procedurilor noastre de control si supraveghere permanenta a calitatii produselor livrate, numarul reclamatiilor este total nesemnificativ, tinzand spre zero.

2005
NK SMART CABLES porneste cu o echipa mica
Ne-am propus inca de la inceput sa ne impunem pe piata autohtona prin servicii a caror principala caracteristica sa fie seriozitatea, promptitudinea si mai ales calitatea. Primele doua trasaturi sunt asigurate printr-o selectie si pregatire atenta si continua a personalului nostru. In ceea ce priveste calitatea produselor oferite, aceasta este garantata de prestigiul furnizorilor nostrii interni si externi.
CLIENT
Satisfactia clientilor tinta noastra
Satisfactia clientului a devenit astfel principalul deziderat al politicii noastre de marketing si vanzari. Relatia cu clientul, de la etapa de informare si cerere de oferta, si pana la livrarea comenzii este urmarita permanent cu cea mai mare atentie de catre specialistii nostri.
CALITATE
Am selectionat furnizori de top
Pentru a asigura un inalt standard de calitate al produselor am selectionat cu cea mai mare grija partenerii nostri interni si externi. Calitatea produselor fabricate de catre acestia trebuie sa se incadreze fara nici un rabat in normele tehnice nationale si europene in vigoare
LIVRARE
Reusim sa livram comenzile la timp
Livrarea produselor se face in majoritatea cazurilor cu mare promptitudine. Acest lucru este posibil datorita facilitatilor de depozitare de care dispunem si pe care le aprovizionam in mod ritmic cu cele mai solicitate produse.

Service L-V 8.00-16.30

021.256.00.60

Pentru orice probleme legate de livrarea produselor noastre va rugam sa ne contactati pe numarul de mai sus.

Tel: 021.256.00.62

ECHIPA